Laaja tuotevalikoima

Raudankoville ammattilaisille ja harrastajille

tuotevalikoima
Ammattilaisten arvostamat tuotemerkit

Suomalainen Kemppi on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaiden ja tuottavien hitsausratkaisujen tarjoajana. Virallisena Kemppi-jälleenmyyjänä pystymme tarjoamaan ratkaisun jokaiseen hitsauksen osa-alueeseen. Kokonaisvaltaiseen Kemppi-palveluumme kuuluu myös valtuutettu huoltokorjaamo.

Kempiltä löydät myös kotimaiset mig- ja tig-polttimet täynnä ergonomisia innovaatioita!

Myös Binzel on hitsauksen ja leikkauksen vahva osaaja. Meiltä löydät polttimet käsihitsaukseen, leikkaukseen, automaatio- ja robottisovellutuksiin.

Air Liquide on yksi johtavista yrityksistä kaasujen, laitteistojen ja sovellusten kehittämisen alalla. Air Liquide valmistaa ja markknoi teollisuuskaasuja ja niihin liittyviä palveluja suomalaiselle teollisuudelle. Air Liquidelta löydät kaasut hitsaukseen, leikkaukseen ja muihin teollisuuden sovellutuksiin. Innovatiivisissa pulloissa yhdistyvät turvallisuus, käyttöhelppous ja kustannussäästöt. Air Liquiden venttiilit on varustettu integroiduilla säätimillä ja markkinoiden käyttäjäystävällisimmillä ominaisuuksilla, kuten on/off-kytkimellä ja sisäänrakennetulla painemittarilla.

 

Makita on tuotemerkkinä ollut Suomen markkinoilla vuodesta 1979 lähtien. Makitan menestyksen avainsanoja ovat mm. tuote-kehitykseen ja laatuun panostaminen ja Makitan vahvat tuotteet ovatkin yksi laajan valikoimamme kulmakiviä.

Meiltä löydät harrastajan porakoneet, teollisuussorvit ja jyrsimet – sekä kaiken siltä väliltä.

Hyperthermin PowerMax-käsiplasmat ovat amerikkalaisten todellinen taidonnäyte. Kontaktileikkaus kaikissa teholuokissa ja leikkauslaatu omaa luokkaansa! 

Harris on happi- ja nestekaasuleikkauksen nimi. Jos työ täytyy saada tehdyksi aineen vahvuudesta riippumatta, se tehdään Harriksella. 

Miellyttävät, hyvännäköiset ja laadukkaat työvaatteet takaavat, että päiväsi sujuu mukavissa merkeissä työnkuvasta riippumatta! Myymälästämme löydät oikean vaatteen oikeaan työtehtävään – oikeaan hintaan. Laajasta valikoimastamme löydät huomio- ja turvavaatteet, säänkestävät asut, talviasusteet, palosuojatut vaatteet sekä rennon vapaa-ajan vaatetuksen. Meiltä myös turvajalkineet ja monipuolinen valikoima työkäsineitä.

Meiltä markkinoiden parhaat ja edistyksellisimmät hiontatarvikkeet!

Meilltä löydät nostokettingit ja -komponentit, nostovyöt, päällysteraksit, kuormansidontatarvikkeet ja taljat.

Teollisuuspesureiden ja -imurien terävin kärki: Nilfisk ja Nilfisk-ALTO

parhaat tuotteet

Porin Hitsauslaitteesta