Luotettava, tehokas ja joustava
Tervetuloa!

Arvot

Yrityksemme ensisijaisiin arvoihin lukeutuu joustavuus, tehokkuus ja palvelualttius. Pyrimme aina takaamaan asiakkaan tyytyväisyyden niin isoissa kuin pienimmissäkin tarpeissa. Unohtamatta rentoa ilmapiiriä, jossa mahdolliset ongelmatilanteet ratkotaan höyryävän kahvikupin ääressä.

Historia

PHL Oy on vuonna 1991 perustettu perheyritys. Alkuperäisen Porin Hitsauslaite Oy-nimensä mukaisesti yrityksemme aloitti palvelemalla Satakunnan alueen hitsaavaa teollisuutta, jossa olemme saavuttaneet kivenkovalla ammattitaidolla erinomaisen jalansijan. Vuosien varrella muuttuneet teollisuuden vaatimukset ovat kuitenkin luoneet uusia mahdollisuuksia laajentaa yrityksemme toimialaa ja tänä päivänä pystymme tarjoamaan kattavan valikoiman tuotteita ja palveluja rakennusteollisuuden, kunnossapidon, metallialan, oppilaitosten ja vaativan harrastajan tarpeisiin.

Valikoima

Tuotevalikoimissamme mm. hitsauskoneet ja -polttimet, sähkötyökalut, kiinnitystarvikkeet, hitsauskaasut ja -lisäaineet, käsityökalut, hiontatarvikkeet, etäisyysmittarit, plasma- ja leikkausvälineet, nostotyökalut, työ- ja suojavaatetus yms! Lisää tuotteista täältä:

Ei paskempi!

Tule poikkeamaan ja ratkotaan ongelmat kahvikupposen äärellä rennossa ilmapiirissä.