Kattava valikoima 3M suojaimia ja hiomatarvikkeita

3M Speedglas G5-01 hitsausmaski ja Adflo hengityksensuojain

3M Speedglas:in uusin hitsausmaski G5-01 on suunniteltu erityisesti raskaaseen ja vaativaan työympäristöön.

G5-01 on automaattisesti tummuva ja mukautuva hitsausmaski, joka on suunniteltu raskaiden hitsaus- ja hiontatöiden ammattilaisten palautteen perusteella.

  • G5-01 -hitsausmaskissa on Flip-up -mekanismi ja se voidaan yhdistää moottoroituun 3M Adflo -hengityssuojaimeen, jolloin saadaan TH3-luokan hengityssuojaus.
  • Automaattisesti tummuvalla G5-01 -hitsauslasilla näet värit luonnollisina vaaleassa tilassa 3M Speedglas Natural Colour -teknologian ansiosta. Automaattinen käynnistys/sammutus. G5-01VC-lasin mallissa voit valita tumman tilan värisävyn 3 vaihtoehdosta.
  • Maskin monipuolisilla säädöillä pääset entistä lähemmäksi hitsauskohtaa.
  • Ilmavirtauksen suunta ja viilennysteho maskin sisällä säädettävissä.
  • G5-01 on ensimmäinen 3M Speedglas -maski, jossa on Bluetooth-yhteys ja älypuhelimen mobiilisovellus. Sovelluksella voit seurata lasin toimintaa, hallinnoida asetuksia, katsoa käyttöohjeita ja varaosatietoja sekä tilastoja.

Katso esittelyvideo 3M Speedglas G5-01:stä

Porin Hitsauslaitteesta saat myös muita työsuojaimia kuin hitsausmaskeja.

Esimerkkinä valikoimastamme 3M PELTOR WorkTunes Pro FM -radiokuulonsuojain, jolla kuuntelet musiikkia työskennellessäsi ja suojaat kuulosi tehokkaasti melulta. Radiokuulonsuojainta saatavana sekä päälakisangalla että kypäräkiinnityksellä.

  • Sisäinen antenni
  • Muistipaikat viidelle radiokanavalle
  • Nopea digitaalinen kanavanhaku

Elektroniikka kuvun ulko-osassa, joten hikoilu ei pääse aiheuttamaan korroosiota.

Myös 3M Cubitron 3 hiomatarvikkeita ja Scotch-Brite puhdistuslaikkoja meiltä

3M Cubitron 3 -hiomatarvikkeissa, esimerkiksi katkaisulaikoissa, on aivan uutta 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää.

Sen ansiosta 3M Cubitron 3 laikat leikkaavat nopeasti ja kestävät pitkään, sillä niiden hiomamineraalin pyramidin muotoiset hiomajyvät leikkaavat materiaalia perinteisen ”hiomisen” sijaan. Cubitron 3 -hiomatarvikkeiden avulla saat lisättyä tuottavuutta, sillä niissä yhdistyy suorituskyky ja kestoikä.

Uusissa ammattikäyttöön tarkoitetuissa Scotch-Brite XT Pro ja XT Pro Extra Cut -puhdistuslaikoissa verkkomateriaali on uudistettu entistä mukautuvammaksi ja laikan tukkeutumista vähentäväksi. Laikat on saatavilla myös M14-kierteellä, joka nopeuttaa laikan kiinnittämistä suoraan kulmahiomakoneeseen.

Näissä Scotch-Brite -puhdistuslaikoissa voit myös valita käyttötarkoituksen vaatimusten mukaan hiomamineraaliksi joko piikarbidin (liila XT Pro) tai alumiinioksidin (vihreä XT Pro Extra Cut).

Ota yhteyttä myyntiimme