Kattava valikoima 3M suojaimia ja hiomatarvikkeita

3M Speedglas G5-01 hitsausmaski ja Adflo hengityksensuojain

3M Speedglas:in uusin hitsausmaski G5-01 on suunniteltu erityisesti raskaaseen ja vaativaan työympäristöön.

G5-01 on automaattisesti tummuva ja mukautuva hitsausmaski, joka on suunniteltu raskaiden hitsaus- ja hiontatöiden ammattilaisten palautteen perusteella.

  • G5-01 -hitsausmaskissa on Flip-up -mekanismi ja se voidaan yhdistää moottoroituun 3M Adflo -hengityssuojaimeen, jolloin saadaan TH3-luokan hengityssuojaus.
  • Automaattisesti tummuvalla G5-01 -hitsauslasilla näet värit luonnollisina vaaleassa tilassa 3M Speedglas Natural Colour -teknologian ansiosta. Automaattinen käynnistys/sammutus. G5-01VC-lasin mallissa voit valita tumman tilan värisävyn 3 vaihtoehdosta.
  • Maskin monipuolisilla säädöillä pääset entistä lähemmäksi hitsauskohtaa.
  • Ilmavirtauksen suunta ja viilennysteho maskin sisällä säädettävissä.
  • G5-01 on ensimmäinen 3M Speedglas -maski, jossa on Bluetooth-yhteys ja älypuhelimen mobiilisovellus. Sovelluksella voit seurata lasin toimintaa, hallinnoida asetuksia, katsoa käyttöohjeita ja varaosatietoja sekä tilastoja.

Katso esittelyvideo 3M Speedglas G5-01:stä

Porin Hitsauslaitteesta saat myös muita työsuojaimia kuin hitsausmaskeja.

Esimerkkinä valikoimastamme 3M PELTOR WorkTunes Pro FM -radiokuulonsuojain, jolla kuuntelet musiikkia työskennellessäsi ja suojaat kuulosi tehokkaasti melulta. Radiokuulonsuojainta saatavana sekä päälakisangalla että kypäräkiinnityksellä.

  • Sisäinen antenni
  • Muistipaikat viidelle radiokanavalle
  • Nopea digitaalinen kanavanhaku

Elektroniikka kuvun ulko-osassa, joten hikoilu ei pääse aiheuttamaan korroosiota.

Myös 3M Cubitron II hiomatarvikkeita ja Scotch-Brite puhdistuslaikkoja meiltä

3M Cubitron II -hiomatarvikkeissa, esimerkiksi katkaisulaikoissa, on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää.

Sen ansiosta 3M Cubitron II laikat leikkaavat nopeasti ja kestävät pitkään, sillä niiden hiomamineraalin pyramidin muotoiset hiomajyvät leikkaavat materiaalia perinteisen ”raastamisen” sijaan. Cubitron II -hiomatarvikkeiden avulla saat lisättyä tuottavuutta, sillä niissä yhdistyy suorituskyky ja kestoikä.

Uusissa ammattikäyttöön tarkoitetuissa Scotch-Brite XT Pro ja XT Pro Extra Cut -puhdistuslaikoissa verkkomateriaali on uudistettu entistä mukautuvammaksi ja laikan tukkeutumista vähentäväksi. Laikat on saatavilla myös M14-kierteellä, joka nopeuttaa laikan kiinnittämistä suoraan kulmahiomakoneeseen.

Näissä Scotch-Brite -puhdistuslaikoissa voit myös valita käyttötarkoituksen vaatimusten mukaan hiomamineraaliksi joko piikarbidin (liila XT Pro) tai alumiinioksidin (vihreä XT Pro Extra Cut).

Ota yhteyttä myyntiimme